Şehit Pilot Muzaffer Erdönmez Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15:20 - 15:30 - 16:50 kurs saatleri
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis büromuz bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Robotik kodlama atölyemizde Arduino ile kodlama ve çeşitli elektronik kodlama çalışmaları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, kısaca TÜBİTAK, için çeşitli projeler üreterek değerlendirmelerine sunmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik ve spor alanındaki hibe programı olan ERASMUS+ için projeler üretip değerlendirmeleri için başvuruda bulunulmaktadır.

Telefon - (0212) 663 27 68

WEB - https://yesilkoysehitpilot.meb.k12.tr

Adres - Çekmece Cad. Ümran Sok. No 39 Yeşilköy, Bakırköy İstanbul

Adres - Çekmece Cad. Ümran Sok. No 39 Yeşilköy, Bakırköy İstanbul